Massa o göra!!

Denna veckan har bara varit fullt upp!!! Ändå e de bara tisda kväll o de känns som om de borde vara torsdag i alla fall!!! Igår började ja o kevin morronen med o åka till specialisten i helsingborg, dock inte så bra besked som ja hoppats på men kunde ju varit värre!! Röret i ena örat e kvar och de ser bra ut, de örat där han tappade sitt rör redan efter två-tre veckor har nu förtjockad trummhinna, för er som inte vet så oftast betyder de grav nedsättning på hörselen. Men han skickade remiss till barnavdelningen på sjukhuset i helsingborg så vi ska på hörselkoll inom en månad. Skulle de visa sig att han har nedsatt hörsel finns de många alternativ på behandling av de, men vi ska inte måla fan på väggen. Tar hörselkollen först o hoppas på bra hörsel istället!!! Kom därifrån till vid nio så de var hem o få i mej litta frukost med, kevin passade givetvis på o ta en andra!!! Sen kom morfar i två vändor o lämnade plattor!!! Passade på o ta en snabbfika med honom på eftermiddan med!! Kvällen fick tas till o åka till city gross, mat e ett måste här i livet, å vår var typ slut!!!!
 
Ida var de upp direkt på morronen igen, hann ju inte duscha igår kväll eller rättare sagt orkade inte när ja kom hem så sent, så de fick bli i morse imed vi skulle till fotografen i hbg o fota oss till HD!! Vi var där precis till öppning men fick ändå sitta o vänta i en o en halv timma!!! När det väl var gjort var de hem o kasta kevin i säng!! På vägen hem körde vi förbi dagis, snacka om att han vill dit igen, han vråla i bilen!!! Men han ska ju dit i morron så då blir han glad!! Väl hemma passade ja på o mata o skicka Isabelle i sängen med!! Hon var jätte trött efter fotograferingen!! Men innan vi var klara hittade vi en sovandes pappa i sängen med (suck) så alla sysslor som skulle tas hand om o alla samtal som skulle ringas föll på min lott!!!!

I morron blir inte mö bättre. Kevin ska till dagis på förmiddan så ja har ju bara ett barn hemma då i alla fall, men de e en massa tele samtal kvar o ringa, dessutom måste ja få tag på bvc igen, den nya vällingen funkar INTE!!!! Sen kommer ju grusen med till middag, så fram tills dess blir de fullt ös!!! Eftermiddan blir antagligen ut o gräva mer, men de kommer vara värt de när allt e klart!!!
 
Nä nu hoppas ja båda ungarna somnat, har hållt på med kevin sen sju, o la isabelle för en timma sen men har fått springa hela kvällen så hoppas de lugnat sig nu så ja med kan få sova!!!

Ha de gotte!!!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0