Fullt ös!!!!!

Ja de har de varit i veckan som gått, har ju inte ens hunnit uppdatera sedan förra helgen!!! Men den var ju lika full den med, lördan var ju ida, jonas o svärfar här. Så richard o hans pappa fick en massa gjort i trädgården så grävningen blev klar i alla fall o vi hjälptes åt richard o ja på kvällen o lägga i all 0-40, men gjort blev de!! Tack för all hjälp Mats!!!!

Söndan regnade de för fullt så trädgården var de ju inte snack om, så vi tog en shoppingrunda o handlade en del saker som skulle handlats för länge sen men inte blivit så!!! På vägen hem skulle vi in om pam o anders o lämna ett par saker de glömt, men de blev en helkväll med kinamat istället. Skönt var de o slippa sitta hemma o bara snacka av sig en massa, var ju ett tag sen vi sågs!!!!

Måndes var tillbax till verkligheten, kevin skulle till dagis igen ju!!! Tyvärr händer de ju en massa mysko saker på de dagiset som ja inte kan förstå, men efter en massa snack med andra o kollat deras åsikter bestämmde ja mej för o kontakta rektorn på skolan o ta upp en del, vi började med timmarna o maten men verkar som de får bli ett möte senare med rektorn o personalen men får ge dem en sista chans nu först!!!!

Tisdes var ja på återbesök på mvc o allt var bra!! Sen gjorde vi årets deal och införskaffade oss en ny bil!!!! En Renult Laguna kombi blev de, så nu har vi ingen Volvo mer (skönt va sophie!!!) Var o hämtade bilen i fredes förmidda!!!!! Så bra den e !!! Kommer bild senare!!!

 I trosdes hade vi bvc besök med Isabelle, vår duktiga tjej har ju blivit stor!! Hon var 58 lång o vägde 5030g. Så nu har ja börjat plocka bort 56 kläderna och tagit fram 62 istället!! Så kul nu när de e nya kläder igen!!! Sen var ju doktorn o tittade på hene med, allt var jätte bra men vi beslutade o höja hennes medicin en aningen så hon kan bli bra någon gång och sen tog han en ny odling på ögat för han tyckte de var en aningen varigt fortfarande!!!! Men vi har inte hört något så får väll höra de idag när vi kommer till babysnack!!! Sen kommer vi i tidningen vilken dag som, fick hem bilderna härom dan, blev ju faktisk riktigt bra!!!!Får se vad ni tycker med sen!!!

Sen var de ju helg igen o som vanligt fullt upp!!! När vi hämtat bilen passade vi på o gå in om på boan i timelilla, hittade ju en del bra saker där med!!! När vi kom hem tog de inte lång stund innan morfar kom med paddorna, sen blev de fullt ös hela kvällen, så de blev en sen midda innan de skulle köra hem igen!!! Lördan började med o fullfölja de sista efter paddningen o sen bar de iväg till strövels o farmor, den årliga melodifestivalen!!! För en gång skull kan ja säga rätt låt vann!!!!! Ja tror den klara sig bra sen med!!!!Kevin hade lekt så mycke på dan att när vi satte oss i bilen behövdes de inte ens en napp, han slocknade ändå!!!

Söndan var o göra sig i ordning direkt på förmiddan, skulle ju köra vid tio för o hinna till mormor Greta till tolv, dessutom skulle vi hämta upp brossan på vägen med ju!!! De var ju hennes födelsedag så de vr stor middag med alla barn , barnbarn o barnarns barn... de var konstigt o skriva hihi..... Vid halv sex tyckte vi de var dax  o dra sig hemåt, tar ju litta tid o köra hem med!!! När vi väl kom hem var de inte mö tid kvar av den kvällen, ett kvällsmål till Isabelle sen kasta oss i sängen!!!!

Idag ska vi som sagt på babysnack i klippan på bvc, vet inte hur de kommer gå de e ju första gången!! Men måste prova!!!! Sen har richard massage ikväll så de e min kväll med barnen!!!!

Nokk för ida, bilder kommer senare!!!

P.s. glömde, lämnade in datan efter ett par timmar hemma i torsdes igen!!Kul!!! D.s.


Kommentarer
Postat av: sophie

hehe ja jag hoppas att ni har gjort ett bra bilval iaf.. du får slå en pling sen..

2009-03-16 @ 10:56:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0