Kallt...

Ny vecka o nya krafter!! Idag känns de att de e kallt o vintern e på intågande, de e ju fortfarande minusgrader ute så de får bli tjocka kläder ida i alla fall. Gårgagen blev ganska full med saker o göra, så rätt skönt att de e månda igen!! Men vi fick allt klart som vi skulle i helgen i alla fall, fondväggen i hallen blev såå bra!!! Äntligen känns de bra o bjuda hit folk o kunna använda stora entren istället för tvättstugan!!!! Nu har vi ju inte hål i väggen mer.... Hihi...


Dessutom blev vi ju klara med bebis rum i stort sett, ja kommer väll pula där från o till ända tills bebis kommer!!! Men de stora sakerna e klara i alla fall!!! Har ju fått förfrågan om bilder så ida e ja flitig med de!! Dock blev de inte så bra men förstår principen. Ja e själv supernöjd med rummet!!! Givetvis ska de med juldekoreras men de får komma senare!!!
                                                                          




Igår hann vi dessutom med o åka till strövels o hälsa på Pan, Anders o Nikki. Var ju jätte länge sen vi var där så de fanns ju massor o snacka om. Ungarna tyckte de var jättekul, tror de välte halva huset innan vi körde vidare!!! Sen passade vi på o köra in om ängelholm till leksaksaffären o köpa de sista julklapparna på min sida, så nu e de klart i alla fall, skönt!! Dessutom hittade vi masa saker till kevins paketkalender, de närmar sig den förste december nu ju så de känndes jätte skönt. Dessutom hittade vi en jätte fin skötbädd till de nya skötbordet, den vi haft till kevin passar ju inte på detta skötbordet så var skönt o få en ny!!! Sen åkte vi hem o pula en aningen, sen var de ju dax för kevin o gå o sussa, han var så trött att han gick självmant o gjorde alla sysslor innan han dök ner i sängen!!!

Imonn får vi ju hem pappa efter lunch, vi har ju ett besök på sjukhuset på eftermiddan. Kanske kevin får passa på o leka med sin kusin en runda. På freda e de dax för nytt mvc besök igen, roligt o komma dit o höra min lill* bebis. Närmar sig med stormsteg nu ju!!! Nästa vecka blir de sista besöket upp till ullared innan bebis kommer, hade inte tänkt handla så mö men upptäckte att vi inte har ett enda plagg i storlek 50-56 , kevin var ju så stor när han kom så de använde vi knappt, så de får ja kolla efter. Sen har ja ju två julklappar kvar så de ska ja köpa med!!! Sen får vi se var vi hamnar!!! Men kul ska de bli, kevin ska till Nikki o leka så de blir helt utan bar dessutom!!! Bara vi tjejer!!

Dax o göra i ordning för dagis....

Kommentarer
Postat av: sophie

OJ va fint det blev!!!!! :D kraam

2008-11-17 @ 22:30:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0