Ny vecka

O en helt underbar start på den blev de med!! Kevin vaknade inte förrän tjugo i åtta, så de var ju bara o masa sig upp o ge honom frukost så vi kunde ta oss till dagis!!! En aningen sena som vanligt men ida var de skönt!!!

I fredes var ja på ännu ett besök på mvc, de kommer väldigt tätt nu känns de som, ska ju dit varannan vecka!!! Men samtidigt e de skönt o veta att bebis mår bra!!! 146 tickande slag o sf på 30, helt underbart, märks ju till o med på måttet att ja e möö mindre denna gången!!! Vi har ju en liten vadslagning i familjen vad de blir för kön, skulle vara roligt att veta vad ni som läser tror.....lägg en komentar!!!! Sen passade vi på o ha en liten lekstun med filip, snacka om att kevin tyckte de var kul, hela vägen hem efter fråga han bara efter filip o leka mer!!!! Men de kan vi ju lätt fixa!!  

Helgen har varit fullt upp!! Åkte ner till mormor o morfar i fredes eftermidda direkt när richard kom hem, sen blev de midda där!!! Lördagen började med fullt ös, massa saker vi ville hjälpa dem med när vi ändå var där nere, dessutom hann vi med allt innan lördagen var slut o de har de såååå fint nu!!! Men de e ju så de ska vara, hjälpas åt när de behövs!!! Dock blev det sent på kvällen innan vi var klara o vi var jätte trötta så de var inte ens att tänka på o sätta sig i bilen. Så vi stannade tills söndan, men de var ju skönt för vi fick ju änu en serverad frukost!!! Stannade o snacka skit till lunch, sen begav vi oss hemåt. Tog bara ett stop i Lund, kevin ville ju träffa sin morbror, så vi satt där o snacka skit en liten stund med vilket slutade med att vi inte var hemma förrän vid kväll ändå men de har ju varit en jätteskön helg!!! Givetvis skulle något stära när vi kom hem, datan ville inte ens starta!!! JÄTTEKUL NOOT!!!!! Tankarna kom på allt man har på datan som man vill ha!!!! Fotona har ja ju lärt mej att alltid bränna ut direkt när ja lägger över dem men de finns ju så mycke annat, har ju bland annat våra bankid mm. De e ju sånt man måste ha till massa saker men sånn tur e fick ja igång den igen!!! Men nu finns de ju inte bara tankar på o skaffa en ny data, nu ska vi ha en!!!!! Bättre o skaffa en i tid!!! Innan nått liknande händer igen!!!!

Idag har vi med en del på schemat, nu på förmiddan e kevin på dagis så ja ska åka o handla julstrumpor till barnen, lika bra o skaffa två på samma gång annars sitter vi i samma sits till nästa år!! Sen tillbax o hämta kevin för midda o sussa en liten runda. I eftermidda ska vi till klippan, första besöket på nya bvc, hoppas verkligen detta blir bra!!! Vill ju gärna ha de klart tills nästa kommer så man får en lika bra start som vi fick med Kevin!!! Men som de känns nu så kan de ju inte bli värre i alla fall!!! Men men mer om detta kommer senare!!!!

Resten av veckan ska vi försöka få rätt på hemmet de sista o kanske försöka ta de litta lugnt med, märks ju nu i alla fall att ja inte orkar med lika mycke som ja tidigare gjort!!! Men på torsda e de ju bara åtta veckor kvar, exakt på datumer till o med!!! Så de e kanske inte så konstigt!!! 

Till nästa vecka får ja kanske leta upp var alla julsakerna tagit vägen, efter all renovering vet ja ju inte riktigt var allt tagit vägen, men ljusstakarna o stjärnorna till fönsterna måste ju fram i alla fall, också kevins julkalender så ja kan börja fylla den med paket!!! Detta året kommer ju bli ännu roligare, nu kan han ju innebörden med paket i alla fall, så lite schoppning till denna måste ja med göra!!! Ska bli så skönt o mysigt nu när allt ska fram!! De blir ju inte så mörkt o trist!!! Näpp, nu får ja gå o ta lite frukost, men de blev ett par rader i alla fall!!!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0