Söndag

O hela denna helgen har bara försvunnit, men å andra sidan har vi ju hunnit med en hel del!! I fredes åkte vi till tippen med de sista, såå skönt att de e klart o vi kunde ställa i ordning i de förrådet i alla fall, sen har vi ju våran friggebod med men axel var ju o hämta de mesta han hade där i lördes förmidda så blir väll i veckan o ställa i ordning där med!!! Sen passade vi på å byta däcken i lördes, har ju varit en del minusgrader så bättre o ta de säkra före de osäkra i alla fall!!!! Dessutom fick vi ordning i garaget igen så släpet kom in där med!!!! Så suttit o slappat har vi ju inte gjort.

Dessutom var ja o Kevin på väla i lördes förmidda, mötte upp farfar där, sen köpte vi julklappar!!! Så nu har ja bara ett par stycken kvar sen e ja klar för detta året i alla fall!!! Men sen ska vi ju fira jul hemma så blir ju en del annat när de väl närmar sig!!!

Idag så ska vi ju på Mhy´s dop, sitter o väntar ut tiden en aningen!!! Men de ska bli kul i alla fall!!! Träffa många vi inte sett på länge dessutom!! På förmiddan har vi satt upp de nya gardinerna min mamma sydde medans ja satt på akuten, de blev såååå bra än så länge i alla fall, har ju sidorna kvar men de blev mycke varmare rum redan!!!

Näpp, dax o börja klä sig kanske!!!

Kommentarer
Postat av: sophie

kul att ni kom!! o tack för presenten!!! :D kraaamen

2008-11-02 @ 23:35:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0