Vilken morron..

Vår lille pojke vaknar ju tidigt varje morron nu, han har nokk kommit in i ett morronpiggt stimm för tillfället, men ida fick han ligga i mammas säng en liten stund så vi båda hann o morna oss!!! Rätt skönt faktiskt!! 

Gårdagen försvann i ett nafs, fick ett ryck på förmiddan att ja skulle plocka undan lite hemma o de gick väldigt bra!! De var ju bara o sätta igång en bra skiva o sen full fart!!!Man hann ju med en hel del i med att kevin var på dagis. När ja hämtat honom o vi fått i oss litta lunch var de dax för kevin o sova, o ja fick besök av snickarna, en sista gång kan man ju hoppas!!!! Men klar blev de ju i alla fall, även om de tog tid!!! På eftermiddan passa ja o kevin på o såtta igång ett litet bak, visste ju att pappa skulle jobba över så de passa ju bra. Kan ju vara skönt o ha lite i frysen om man får besök. Har ju varit lite dålig på bakfronten sen vi flyttade hit men de ska bli ändring på de!!! 

Tittade i kalendern o konstaterade att tiden flugit iväg, e ju redan i vecka 33 o de e bara ca sju veckor kvar tills vi har ett litet knyte i huset igen!!! Ska ju bli så mysigt!! Sen har ja ju tur denna gången, richard ska ju ha semester hela julen så de blir ju inte så många dagar på egen hand med kevin om de blir lika jobbigt som sist!! Men ska ja gå över blir de ju de, men då har vi ju dagis i alla fall som han e på förmiddagarna. 

Nästa vecka ska ja med tjejerna till ullared en sista gång innan bebis kommer, lite saker som ja skulle vilja ha o kanske en del julklappar till kevin med. Ja ska ju egentligen inte ha så mycke men brukar bli e del i alla fall. Richard har lovat vi ska ta ner julsakerna o kolla vad vi har, köpte en hel del förra året på rean men kommer inte ihåg riktigt vad o vill ju inte ha dubbelt av en massa. Så kanske vi får upp stjärnor o ljusstakarna med!!! Snart första advent med!!! Men får se om vi hinner, har ju gåsmidda denna helgen med!!! 

Nä, soffan en stund nu när kevin somnat hade inte skadat!!  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0