Helg....

Så skönt att de e helg igen!!! Richard kommer ju hem tidit idag dessutom så blir ju rätt skönt. Ja hoppas på lite mystid i helgen fast vi har en full helg som vanligt!!!

I onsdes kom ju mormor o hälsade på oss, gjorde klart gardinerna i vardagsrummet. Såå fint de blev nu. Dessutom satte vi samtidit upp de sista stjärnorna i de fönsterna med så allt skulle vara klart inför helgen i alla fall!!! Jätte skönt att de blev klart med!! Sen stannade mormor över till torsdan, ville ju inte köra så långt mitt i natten, innan hon körde hem igår passade vi på o åka till familia en liten runda o göra lite fynd!! Vid halv tre tiden var vi tillbax igen....

Sen fick vi lite info under gårdagen som man inte direkt kan jubla över men inget offentligt än.....

Dessutom ringde sofie igår kväll med stor oro i kroppen, när ja hört vad de gällde undrade ja med!!! Var ju visserligen trött men kan ju säga att ja inte kunde somna!! Låg o tänkte på alla konstiga senarier!! men de e väll så man gör!!! Sofie, ring mej om du ser detta innan vi snackat!!!! Vi e uppe som vanligt!!!!

I monn e de fullsmockat, medans richard e på innebandyn på förmiddan ska svärfar komma hit o putsa fönster. Sen e vi ju bortbjudna på midda, skönt o slippa laga nått!!!! Sen e de sönda o julskyltning, troligtvis blir de i klippan, men de e inget vi bestämmt än i alla fall!!! Får väll se om de kommer upp något roligt!!!

Nu är ja inne i vecka 34, tiden har ju verkligen sprungit iväg!!! Barnmorskan frågade sist om ja njöt mer av denna graviditeten, enda svaret som kom spontant, har inte hunnit än!!! Hon bara log o sa att de brukar vara så med andra barnet!!! Dessutom har man ju litta stök o bök som ska fixas inför julen med ju!!! Men de e mysigt nu när allt kommit till rullning o första advent e kommet i alla fall, så man kan göra huset julefint!!!!

Nu får vi väll ha litta frukost, så den med blir avklarad!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0