Pust...

Ibland kan ja undra hur mycket negativt en människa orkar med på en dag, men de e ju en hel del!!!! Igår var en sånn da, precis allting skulle gå fel!! Men fick ha ett avreagerande samtal med sophie, TACK!!!, så eftermiddagen blev en aningen bättre i alla fall!! Men stackars fille har ju blivit sjuk, så denna veckan blir de ingen lekdag i alla fall!!! Men får ju hoppas han blir bättre snart!!!!

Efter många om o men kom snickaren i morse o skulle göra vid de sista småttiga i badrummen, bara en dryg månad sen de gjorde klart de sista men de e ju bättre sent än aldrig!!! Men som vanligt skulle han vara här kl sju i morse, men kom inte förrän kvart i åtta, gått upp helt i onödan med andra ord, men de e bara o vara positiv, de e ju sista gången med dessa!!! Dessutom hade han ingen koll på vad som skulle göras o hade inga saker med sig så han var här max fem minuter sen var han ju tvungen o skaffa saker så han körde o sa bara, -då kommer ja sen igen!!! Japp, när e de kan man ju undra, brukar ju vara vid lunch!!!! Så ida kan ja ju bara sitta hemma tills de e klara i alla fall!!! Har ja tid över i eftermidda så blir de o köpa spackel o kanske färg till fondväggen i hallen, så kan vi ju bli klara med de med. Har ju helgen med till de i alla fall, sen e där inte fler lediga helger denna månaden så de e en del som behöver bli gjort!! Bården i bebis rummet ska ju med upp nu så ja kan göra klart där med, har ju massa tavlor o annat som ska upp o bli klart. Där e ju lite tid kvar men de e ju en massa annat med som ska göras!!! Julen pyntar ju inte sig själv!!!! 

Nä, frukosten väntar!!!! 

Kommentarer
Postat av: sophie

tack.. fille har inte kräkt idag eller inatt men han e slö.. :( men det e ju lite på bättringsvägen iaf.. hoppas ni har en bra dag.. kraaam

2008-11-12 @ 12:46:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0