Helg igen..

Fullt upp har de varit hitentills i alla fall!! Torsdes blev de inget handlande av färg, våra hemtelefoner la ju av, o vilket är oddset att alla tre handenheter skulle kolapsa samtidigt??? Men de gjorde de här, så när kevin var lämnad fick ja ju istället köra o lämna tillbax telefonerna, de var ju faktiskt bara 3 månader gammla!!! När ja ändå var ute passade ja på o köra in om o handls litta mat på city gross, så slapp vi ju de senare!! Körde hem o hämtade kevin, litta midda o dax o sova. Så då passade ja på o ta upp de nya telefonerna, surprice, de var sönder!! Snacka om o bli trött på läget!!! Men när kevin vaknat var de bara tillbax till väla o denna gången lämna tillbax dem o få pengarna istället, litar ju inte riktigt på de mer!!! Tyvärr hittade ja inte nya så fick ta en runda på ikea o handla skohyllan o hatthyllan  till hallen, för spacklet hade ja ju köpt på förmiddan så då blir de kanske av o göra vid de, skönt o kunna göra allt klart då jue!!! Mycke riktigt, när vi lagt kevin på kvällen började richard o spackla!!!! Hann ju två gånger innan vi gick o la oss så de var ju bara litta o slipa kvar sen ju!!!

Fredan bara försvann, förmiddan höll vi på med o byta lakan i sängarna. Städade även av en del som var behövligt!! Sen var de dax o hämta sofie o en runda till ängelholm!!! Sicken shopping de blev, inte så mö för oss, men sofie gjorde kap så de hette duga!!!! Men ja hittade någon julklapp till vår son i alla fall o en pyamas. Men kul var de, hoppas på att vi ska ta en runda på mellandagarna med, fast utan barn den gången givetvis!!! Kevin tycker dock inte de e lika kul o gå i affärer som mamma gör!!!! När vi varit o lämnat sofie hemma i klippan åkte vi till colorama o köpte färgen. Så hela kvällen var fullspäckad med målande o sen satte vi upp bården i bebis rum. De blev sååå fint!!! Precis som ja tänkte mej!!!Efter en jobbig da, la vi oss i sängen o kolla på film, gissa vad, vi somna!!!

Imorse satte vi fart med de samma, fick ju måla väggen en sista gång!!! Så nu e de klart med de i alla fall, sen har ja gjort vid de sista i bebis rum ida med så de har ju blivit jätte fint!!! Inte riktigt överens med mej själv om alla tavlor ska upp men har ju satt upp de ja säkert ville ha i alla fall!!

Nu e ju ichard o tränar o kommer inte tillbax förrän efter tolv, så kevin o ja ska fördriva tiden på egen hand. Men när han kommer hem igen så får vi köra o handla lister för de glömmde ja igår, så ska ju hallen med bli klar tills i kväll!!! Sen blir de väll en del annat men de e ju inget som e bestämmt än i alla fall!!! Eventuellt ska vi en runda in om strövels med, så vi får väll se!!!

Näpp, nu ska ja o ta hand om tvätten, den viker inte sig själv!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0