Halva veckan gången..

När man väl kommit till onsdagen är ju halva veckan gången o de känns som helgen e nära igen! Skönt e de med, även om de brukar vara fullt ös så e de skönt med ett par mornar när vi kan ligga hela familjen o mysa i sängen!!!

Igår blev en full da, började med att vi körde till ängelholm för o passa kusinen en stund, körde ner syss till mötet hon skulle på o passa på o tanka sen åkte vi till lekplatsen. Snacka om de hade kul, när vi skulle tillbax igen ville ingen av barnen med, suck!! Men så fort vi kom hem till syss sprang de in på Lukas rum o lekte. Då passa jag på o köra vidare. Klockan hade ju blivit halv tolv så dax o bege sig till klippan o hämta Christel o Sofie, sen var de ett tag i bilen men de var inte så farligt, tjejsnack, behöver ja skriva mer?? Hihi... Väl uppe, ingen kö, sååå skönt de var ju bara o traska in o börja shoppa!!! Vi lyckades nästan fylla bilen så lite blev de, man kan ju säga att de blev värt turen!!! Ja fick handlat en del i alla fall, ett par julklappar till blev klara o de e ju alltid skönt. Sen hittade ja nya trådlösa hem telefoner med vilket verkligen behövdes, sen blev de ju litta smått o gott till alla i familjen, även då bebis fick litta!!!! När ja kom hem efter lämnat av tjejerna kollade ja på klockan, över tio på kvällen, så snacka om att de blev en heldag!!!!

Idag händer de inte lika mycket, ska visserligen till posten o skicka ett paket men de e ju inte så avanserat!! Sen ska ju kevin hämtas igen innan lunch, snacka om han blev glad o se dagis ida o alla kompisar. Fick komentaren när ja lämna honom, -Mamma, vi leka sen, inte tid nu!!! Hihi... De förstod ja med!! Men de e ju samtidigt kul att han saknat mej igår!! Sen får vi se om vi får besök i eftermidda, inte klart än hur de blir men vi får väll se!!!

Dessutom fyller ju Ida 25 år ida!!!! Massa GRATTIS!!!!!!! 

Nä magen börjar kurra, frukost!!

Kommentarer
Postat av: Ida

Tack tack =)

kram

2008-11-26 @ 14:00:09
Postat av: sophie

nästan fyllde bilen?! du e ju inte klok!!! haha.. vi fyllde den! men fy va kul ´vi hade... kraaam

2008-11-26 @ 22:51:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0