09-07-20

Som vanligt i detta huset så e de fullt ös direkt på morronen!!!! Visserligen sov Kevin till halv åtta men för mej var de fortfarande en aningen tidigt!!!

Som vanligt har ja jobbat mest hela tiden, dock körde ja till klippan i lördes kväll o fick en långpromenad med sophie o en massa snack!!! (kunde dock inte gå hela vägen, hihi....eller vad säger du???) 

Idag så e ja ledig, men de e massa saker på schemat. Richard e iväg och hyr en slip så uterummet ska bli klart, sen ska ja o handla färg o lack så vi kan bli klara med allt som e påbörjat, hade även tänkt åka till ikea o kolla på en ny bänk med vask till tvättstugan!!! Men de e om vi hinner!!!

Kevins hörsel börjar bli bättre med, märks på hans uttal av ord, mycke renare nu!!! men vi har ju ett par dagar till med o ta de lugnt o helst ingen bil!!! 

Isabelle har ju blivit 6 månader nu så nu ska remissen om ögat skickas!!! Hoppas ju på att de ska bli snart!! Vi har ju en omgång av medicinen nu igen!!! Men förhoppningsvis så ska de vara slut på de sen!!!

Näpp, ska få något gjort innan han kommer hem!!!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0