10 dagar..

...kvar till BF.  Lite känningar av läget har ja men de e ju inte så man tror de kommer hända nu, men men de kommer när de kommer säger man ju!!! Däremot känns de som ja inte orkar något längre, mindsta lilla andsträngning o de känns som ja gått en mil!!! Men snart nokk ska ja kunna va som vanligt igen!!!

Nyår var de fullt ös i alla fall, likaså dagarna efter. Vi har ju varit i malmö med mina föräldrar för vi skulle kolla ny data, laptopen vill ju inte som ja vill längre, kan milt säga att den har ett eget liv!! Men de slutade positivt med att vi köpte ny data o dessutom en ny tv vilket var av stort behov de med!!! Så nu har vi de myspys igen!!!

Helgen har vi försökt hålla lugn än så länge, mest o städa över huset, vilket behövdes o plocka undan en del!! Sen ska vi ju få in så vi ska träffa fille o mhy med familj, men har varit en del röra så de får komma när de kommer. Förhoppningsvis snart bara, snacka litta skit då med!!!!

Richard ska ju jobba sin sista dag på månda, sen har vi ju litta uppehåll. Kan njuta en del av tillvaron kanske. Men de kommer ju saker hela tiden som känns som måste så de ska vara klart innan bebis kommer men de kommer alltid vara så!!

Sen har ja besök på mvc på månda, förhoppningsvis får ja tiden till förlossningsläkaren då med!!

Ha de gott alla vänner!!!

Kommentarer
Postat av: Annika!!!

Hoppas bebisen tittar ut snart. Spännande jue..



Ha d gott... Kram

2009-01-04 @ 11:23:34
URL: http://ackelova.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0