Halva denna veckan gången..

Japp, onsdag igen o halva denna veckan e borta!! Men vi har ju hunnit med en del i alla fall. Måndes hade vi fullt ös, richard var ju på sitt möte vilket var jätte långt, men sånn tur var så var ju Kevin på dagiset igen, första dagen sen Isabelle kom!!! Snacka om att vi fick hem en trött unge!!!! Men kul hade han i alla fall, han hann ju inte hem förrän han frågade när han fick åka till dagis igen, då bestämmde vi oss för att han ska få fortsätta på dagis som tidigare, han tar ju inte skada av de. Men skulle de visa sig att han vill vara hemma en da så givetvis får han de!!! De enda e att vi lämnar honom inte kl åtta, han e ju inte vaken då!!!! Sen på eftermiddan kom bvc hit o kollade på Isabelle, hon hade vänt i vikten i alla fall, de enda vi skulle ha koll på e tosken, men de e ju alltid så. Hennes gulsot börjar ge med sig lite i alla fall, hon e ju inte helt gul i ögonen längre!! Innan de begav sig igen var ju klockan nästan fem så hände inte mö mer den dan!!!

Tisdagen skulle vi ju komma iväg i tid till dagis o sen till city gross o storhandla, men i tid till dagis blev de ju dock inte men vi hann o storhandla innan vi skulle hämta honom igen i alla fall, de var ju bara ett par andra ärenden som sköts upp. Eftermiddan spenderade vi mest ute, richard håller ju på o gör vid inför de nya trädäcket, så igår bilade han bort den gammla trappen. Den var ju varken snygg eller praktisk, men nu e den borta, eller i småbitar i alla fall!!!!

Dessutom fick vi världens överraskning igår kväll. Vi har ju ett par madrasser på golvet i vardagsrummet där kevin brukar leka. När vi satt lugnt i soffan skrek kevin; -Kolla Mamma, kolla!!!! Sen studsade han till o slog en kullerbytta helt själv!!! -Mamma ja kan!!!! Snacka om att vi tappade hakan!!!! Duktig gosse vi har!!!!

Idag ska vi försöka ta de lugnt, richard ska väll antagligen ut igen direkt på fm o plocka upp stenen o plattorna men vet inte helt säkert än!! Eventuellt blir de en runda för mej i Isabelle till bvc o pensla henne, men de får vi se de med!!
Näpp, hon vill ha uppmärksamhet!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0