Helg..

... o fullt upp som vanligt!!! Gårdagen fick vi besök, Bamse o farfar var här, dock inte på samma gång men ett par timmar mellan!!!! Vi hann ju till affären o handla litta välling o nya flaskor till isabelle mellan, de vi hade funkade inte, men nu har hon blivit mycke lugnare redan!!! Sen skulle ja lämna tillbax en sak ja köpt, snacka om otrevlig personal de har på juvelen (eller vad de hette, ny smyckesaffär på familia!!). Kom in o sa att ja skulle vilja lämna tillbax varan, o fick bara svaret, -Vi har inte öppet köp, de e inget som finns längre!!!! Snacka om att ja tände på alla sylindrar, de finns ju visst men de beror på vilken butik man går in i!!! Men för hon var snäll så kunde ja få tillgodokvitto!!!! Hade ja fått ett trevligt bemötande direkt hade ja inte brytt mej för de finns annat vi ska ha, men kan ju säga att ja handlar inte där fler gånger!!!! 

Ida så ska vi till innebandyn, vi ska gå ner hela familjen för kevin ville med spela en liten runda!! Sen ville de träffa Isabelle med jue!! Efter de blir de hem o midda o en liten lur på de innan farmor o familjen kommer på besök, sen e ju denna dagen nästan slut!! Sen vet ja inte om mormor o morfar kommer ikväll eller söndag morron, vi ska i alla fall fälla våra kära träd nu i helgen o ett par andra saker vi behövt hjälp med men tiden har ju inte riktigt funnits!!! Sen e denna helgen över i alla fall!!! 

Månda har vi med en del bokat, richard ska ju på mötet på af, så kevin ska få åka till dagis när han ska köra!!! Han tjatar varje gång vi kör förbi om han inte kan få leka!!! Men på månda så ska han!!! Sen får vi se om ja eller pappa ska hämta honom för ja vet ju inte när hans möte e klart!!! På eftermiddan sen kommer bvc hit på besök, lika trevligt varje gång!!!! Hihi...

Näpp, nu e de dax för mej med o snozza ner!!!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0