Tidit igen...

Trodde ju bara de var en tillfällighet att Kevin var uppe så tidit igår morse, men dock inte, de började redan vid fem ida. Han gick dock inte upp förrän kl sju men de blir ju inte att ja somnar om när han ligger o kallar en gång var tjugonde minut!!! De e bara richard som kan de!!!!

Ja ja, inte mö mer o göra mer än att sätta sig vid datan en runda!! Gårdagen blev fullt ös i alla fall!! Mvc direkt på morronen, snacka om att de var kallt o glashalt men de fick ju ta sin tid!! Vi kom dit i alla fall o allt e bra än så länge. Fick även en ny tid tills på tisda, vilket är dan de e uträknat efter ul att bebis ska komma. Fick även en tid till Förlossningsläkaren på onsda nästa vecka så vi kan prata direkt om att sätta igång!!! Såå skönt o ha tiden i alla fall!! Men de vet vi ju inte hur de blir än!!!

Sen var de direkt till Ängelholm i alla fall, efter lunch körde vi hem o kevin fick vila en runda innan pappa kom hem igen!! Annars ikke mö, ska ju ut med bilen ida o kolla så allt e ok med avgassystemet, hoppas o håller tummarna!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0