Trött

Känns som ja skulle kunna gå o sova flera gånger om dan för tillfället, men de gäller o hålla sig sysselsatt istället!! Sover man bort hels dan blir de ju inte lättare o sova på natten!!! Just nu e ja uppe ett par gånger på natten o ja kan inte ens skylla på kevin för han sover som en stock. Men å andra sidan e de bara fyra dagar kvar till BF så myck längre till blir de ju inte!! Har ju tid till bvc på tisda o inne i helsingborg hos förlossningsläkaren på onsda, om inget händer innan vill ju säga, vilket ja hoppas på att de gör.

Men i o med att richard varit hemma så har vi ju hunnit med en del denna veckan som e såå skönt o slippa ha framför sig, nu hade ja mest tänkt städa över huset så man slipper komma hem till en röra!! Gör man bara ett rejv så e de ju bara o hålla efter sen!!! Men tvätt o dylikt har ja redan fått undan i alla fall!!! Dessutom passade vi på o tvätta bilarna ida, de var ju helt svarta så de var behövligt!!! Vi var ju dessutom redan ute imed vi var tvungna o åka till klippan för richard skulle ju lämna blodprover!!!

Sen har ja med suttit o sytt på kevins julkalender, vilket börjar kännas som ja ser ett slut på dessutom, har visserligen inte hållt på så länge men den e både stor o med massa detaljer så de tar ju sin tid. Sen gör de ju inte saken lättare att ja inte hittar en bra sittställning där de känns bra o samtidit ska ja ju se mönstret!!! Men men, kommer bli klar i god tid i alla fall, e ju ett helt år nästan tills den ska användas!!!

I morron ska vi förhoppningsvis o hämta vagnen o bilstolen, tänkte kunde vara skönt o ha de hemma!!!

Ha de gott alla vänner!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0