Slö...

.. o en aningen seg med!!! Men de tillhör ju när man e nybliven förälder fast de e på nytt!!!! Igår var ja o köpte magdropparna till Isabelle så kanske de blir lite bättre!!! Dessutom har nästan all tosk försvunnit nu, hon har slutat o riva sig i munnen i alla fall så då har de ju varit ett störmoment för henne de med som nu e borta!!

Dessutom kom Richards arbetsgivarintyg med posten igår så de var bara o fara iväg o kopiera de o skicka de så a-kassan kan bli klara. Han har ju varit hemma snart fyra veckor så de e ju en del pengar!! Innan de blir klara har de ju gått ett tag till! Men sysselsättning har vi gott om i alla fall, hela betongtrappen e ju borta nu o vi ska börja gräva ut. Har ju tre stubbar o till ett trädäck som ska grävas ut så de blir ju en del!!! Men troligtvis så ska vi o hämta släpet i eftermidda så vi ha något o lasta på.

Idag blir Isabelle två veckor!! Stor tjej nu ju!! Hihi... Skämt o sidor!! Men aktiv e hon redan i alla fall, ligga o sova hela dagarna finns inte för henne i alla fall!!!

Detta året har börjat bra i alla fall o vi hoppas på att de fortsätter så!!!

Kommentarer
Postat av: Annika!!!

Två veckor.. Jösses.. Å rätt va d e så e dem 2,5år.. Eller hur?! Hehe..

Jobbigt med torsk, men skönt att d börjar bli bättre iaf..

Ha d gott... Kram

2009-01-29 @ 19:57:01
URL: http://ackelova.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0