Mådag igen

O livet rullar på som vanligt!! Men vi har ju en liten ängel till nu o ta hand om!!! Men än så länge går de bra o vi kan ju inte misslyckas än i alla fall!!! Blir ju inte förrän de e större!!!

Någon förlossningsberätelse blir de inte denna gången, men för alla er som tyckte vi var borta länge innan Donna kom upp på webbisar, så mö riktigt, tid tog de. Vattnet gick på onsdagen kl elva, fick värkar strax efter de o åkte in på natten till torsdagen ca vid tre tiden o fick inte åka hem för nu var de var ju dax o föda!! Men Isabelle e ju inte född förrän nätan åtta på kvällen!!! Så en sak har ja konstaterat, min kropp vill inte föda barn i alla fall!!! Men ut kom hon!!!

Nu inväntar vi mestadels att bvc ska ringa o boka upp massa dagar!!! Man springer ju där hur ofta som helst i början!! Men var ju inne på egenvården på efterbesök o proverna som skulle tas i söndes o då vägde hon 3800 så hon hade ju inte gått ner så mycke. Får se när vi kommer ner till bvc.

Idag har de varit en händelserik dag redan!! Började med ett samtal med medicinmottagningen i ängelholm, snacka om richards lycka, proverna e bra!! Så nu går vi in i sista steget o hoppas allt funkar!!! 

Sen åkte vi en snabb runda ne till affären, behövde en del småsaker, snacka om o bli trött för de lilla!! Men men varje dag blir de lite bättre i alla fall!!!

Nä nu vill kevin ha fika så får väll gå o göra den med!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0