Helgerna slut!!!

Ja de kommer ju en röd da i monn med men de e ju trettondagen så ja tycker de e slut nu!!! Samtidigt som de varit jättekul, så klagar ja inte på att stressen e över!!! Dessutom packade vi undan julen igår, fick in allt som vanligt igen. De e skönt o ha de gjort innan, komma hem o veta man har allt framför sig e inte kul!!!!Då ska de ju njutas!!!

Igår var de inte bara städning o undanplockning av julen, dessutom komm fille o mhy med hela familjen!!! Ungarna bara for runt o hade jättekul, dessutom kom ja o sophie iväg en liten runda, snacka av sig en aningen!!!

Idag så har richard kört till jobb, vilket inte ja tyckte var så kul med tanke på vädret heller, han e ju nere i svalöv o de e ju inte de roligaste vägarna o köra!!!! Sen ska vi till mvc kl nio ja o kevin, kolla så bebis mår bra efter alla helger!!! Hihi... Sen blir de direkt till Ängelholm o passa lukas en runda med, så man kan ju säga att de e fullt schema ida med!!! Eftermiddan hoppas vi ska vara lugn så vi kan vila en runda innan pappa kommer hem!!!

Nä, frukosten servrar inte sig själv ida!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0