Onsdag...

.. o vi har en fullspeckad dag, inte nånn tid över o slappa idag inte. Ska o handla nya lampor till fönsterna, blir ju en aningen mörkt nu när julsakerna e nere!!! Sen ska vi till af, richard har möte där idag, vi trodde dock att vi tillhörde klippan men tydligen så har alla som tillhör bygg en handläggare som sitter i ängelholm, så de får ju bli shopping i ängelholm ida. Sen måst vi in om Sjöbergs, de har ju inte hört av sig som de lovat!!! Men får se vad de har för ursäkt denna gången. När vi ändå kommer vara i stan så ska vi passa på o ta ett par småärenden med, behöver ju in om banken o fixa ett konto till Isabelle med o litta sånt smått o gott!!!

Dessutom har vi haft två underbara barn i natt, kevin gick o la sig vid åtta o vaknade nu halv sju, helt klart godkänt!! Isabelle åt sitt sista mål klockan elva innan vi gick in i sovrummet, sen hörde vi inget av henne förrän vid fem. Då åt hon bara o passa på o skita sen somna hon om igen, så en bra natt har de ju varit i alla fall. Richard o isabelle ligger fortfarande kvar i sängen o snoozar, ser rätt mysigt ut!!!!

I morron e Isabelle en vecka gammal, ja trodde bvc skulle ringa snart ja e ju nyfiken på hur hon har gått upp o växt. Vi ska ju även kolla Kevin samtidigt så allt e ok med honom med, har ju varit litta si o så med vikten men tror de vänt nu. Smal e han ju med dock inte benig som han var när han var liten!!!

Nä, ska passa på o snooza med familjen en runda!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0