09-10-26

Fullt ös varje sag o knappt tid o sitta o blogga mer!!!! Men ett par rader blir de idag i alla fall!!

Idag har vi varit på bvc med belle, stora flickan på 72cm och 8,250g så även om de inte e så mycke så har hon gått upp i alla fall!!!! I november e de läkartid med henne o sen tyckte de att vi skulle ha en extra vikt tid till bägge barnen i december. Skönt att alla tider e klara för detta året. Maten börjar med funka för henne så nu gör ja en hel del själv så vi kan få lite mer variasion än bara burkmaten, finns ju inte så många sorter som hon kan äta där så de blir ju en aningen tradit!!

Sen e de snart dax o vaccinera oss med, har varit många om o men innan vi bestämmde oss men efter o ha pratat med alla läkare så blev de ett klart ja till vaccinet!!!

Sen har de varit en massa bygge på g senaste veckorna, visserligen inte här hemma men de e ju klart man ställer upp för andra som ställt upp för oss så den tid ja inte jobbat på har vi varit runt o hjälpt andra!! Helgen som gick var vi i varalöv på lördagen o sen var de ner till Genarp på kvällen o söndagen. Bra gick de med o mycke blev de gjort!!! Nu till helgen blir de genarp igen, hoppas bara på fint väder så allt funkar som de ska bara!!!

Nä, foto som ska sättas in så de blir o sätta fart!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0